Καλωσορίσατε στο e-scouter.gr.

Το e-scouter.gr δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, να αποκτήσουν ένα σύγχρονο μέσο προβολής.

Ένας ποδοσφαιριστής, ενεργοποιώντας το προφίλ του μέσω της ιστοσελίδας μας, έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τον εαυτό του σε ένα ευρύ κοινό (προπονητές, στελέχη ομάδων κλπ.).

Δημιουργήσαμε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, με όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, ώστε ο κάθε ποδοσφαιριστής να παρουσιάζει πλήρως τα χαρακτηριστικά του.

Επιπλέον, με τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής βάσης δεδομένων σε πανελλήνιο επίπεδο, όλες οι ομάδες μπορούν να αναζητούν ποδοσφαιριστές ανάλογα με τη θέση τους, την ηλικία τους, τις συμμετοχές τους και την πορεία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς και τον νομό στον οποίο επιθυμούν να αγωνιστούν. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του ποδοσφαιριστή μέσω βίντεο που θα επιλέγει ο ίδιος ο χρήστης.

Σχετικά με εμάς

Η ιδέα για τη δημιουργία της ιστοσελίδας, προέκυψε από το μεράκι μιας ομάδας ατόμων που ασχολείται ενεργά εδώ και χρόνια με το ποδόσφαιρο, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κίνητρο μας είναι να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, να αποκτήσουν ένα μέσο προβολής και σκοπός μας η προώθηση και ανάδειξη ποδοσφαιριστών μέσω της προβολής των δυνατοτήτων τους.

Ε-scouter.gr και γίνε εσύ μάνατζερ του εαυτού σου!